Fessünk akvarellel épületeket, tereket

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Dr. Balogh István - Fessünk akvarellel épületeket, tereket

Letöltés Fessünk akvarellel épületeket, tereket könyvet pdf, epub és mobi

Fessünk akvarellel épületeket, tereket.pdf
Fessünk akvarellel épületeket, tereket.epub
Fessünk akvarellel épületeket, tereket.mobi


A könyv részletei Fessünk akvarellel épületeket, tereket

Töltse le az ingyenes PDF Fessünk akvarellel épületeket, tereket fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fessünk akvarellel épületeket, tereket PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fessünk akvarellel épületeket, tereket (pdf, epub és mobi)

Fessünk akvarellel épületeket, tereket leírása

A legtöbb nagy festőművész (pl.: Picasso, Dalí) élete során festett legalább néhány akvarellt is. Az akvarellezés olyan sajátos magatartásforma, amely egyesíti a rajzosság és a festészet eredményeit. A különféle festésmódok közül ez a legegyszerűbb, ön pedig most könnyedén, lépésről lépésrre elsajátíthatja.

A könyv részletesen bemutatja az akvarellhez szükséges eszközöket, illetve az épületek egyes elemeinek (lépcsők, ablakok, kupolák) élethű ábrázolásához szükséges technikai fogásokat. A szerző segítséget nyújt a témakereséshez is, és rövid történeti áttekintéssel, képelemzésekkel teszi olvasmányossá, még élvezetesebbé ezt a kiváló szakkönyvet.

Leave Your Comment