Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok

2019-03-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Galgóczi Dóra - Férfiak félálomban - Mozaik róluk, rólatok

Letöltés Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok könyvet pdf, epub és mobi

Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok.pdf
Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok.epub
Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok.mobi


  • Corvina Kiadó
  • Kaland
  • 224 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789631362053
  • Cikkszám: 1031597
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok

Töltse le az ingyenes PDF Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok (pdf, epub és mobi)

Férfiak félálomban – Mozaik róluk, rólatok leírása

Hány titkot rejtenek a férfiarcok az utasszállító repülőgépen, Brazília felé tartva? Fölényes mosolyok, fojtott gátlások, a kezdetek tüze és a válaszok kétségei. Tizenhárom élet, egyetlen éjszaka az óceán felett. Olykor álomba merülnek, majd felriadnak, és velük utazunk mi is – nemcsak a gépen, de a sorsukban is. Miért nézi mindenki kétkedve, ha egy apuka marad otthon a gyerkőcöket nevelgetni? Milyen keskeny a határ a gyűlölet és a vonzalom közt, és nyithat-e a világ felé a magába forduló, különc agglegény? Bepillanthatunk a megszállott testépítő, Kristóf, a diplomás feleség mellett kisebbségi érzéssel küzdő Tibor, vagy az anyjáról leválni képtelen Dénes életébe is. A gép leszáll, de az utasokat nem hagyjuk el – továbbgondolhatjuk őket, csakúgy, mint minden férfit. Megfejteni őket valódi kihívás, de a legszebb ajándék is egyben.

Galgóczi Dóra, négy sikeres regény és egy novelláskötet után – Test a lélek börtönében, Felpróbált életek, Megszülethettél volna, Fiatalságra ítélve, A nő millió arca – új könyvében egy légiutaskísérő szemével boncolgat különféle emberi sorsokat, miközben nagy beleérző készséggel mindnyájunk számára ismerős szituációkat villant fel.

Leave Your Comment