Férfiak a díványomon

2019-06-03   |   by admin

A könyv tartalma:

dr. Brandy Engler - Férfiak a díványomon

Letöltés Férfiak a díványomon könyvet pdf, epub és mobi

Férfiak a díványomon.pdf
Férfiak a díványomon.epub
Férfiak a díványomon.mobi


  • Gabo Kiadó
  • Erotikus
  • 312 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636896799
  • Cikkszám: 1021790
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Férfiak a díványomon

Töltse le az ingyenes PDF Férfiak a díványomon fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Férfiak a díványomon PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Férfiak a díványomon (pdf, epub és mobi)

Férfiak a díványomon leírása

Amit a férfi akar, amit a férfi érez, a nőnek tudnia kell.

Amikor dr. Brandy Engler elindította szexuálterápia praxisát Manhattanben, elsősorban nőkre számított. Ám nagy meglepetés érte. A bejelentkező páciensek többsége férfi volt. A nőzésről, a pornófüggőségről, az impotenciáról, a prostituáltakról akartak beszélni – de legfőképpen a szerelemről.

Páciensei teljesen hétköznapi emberek az élet különféle területeiről. Többek között David, a Wall Street-i nagymenő, kényszeres nőcsábász; a befelé forduló Charles, aki igyekezett elüldözni maga mellől menyasszonyát, mert túl szépnek találta magához; a maga erejéből érvényesült Paul, aki masszázsszalonokat látogatott, bár szexi felesége volt; és a csoportterápián részt vevő férfiak, akiknek vallomása a férfidühről és a nagy Nő kereséséről sokaknak reveláció lehet. Dr. Engler bepillantást enged az olvasónak a terápiás beszélgetésekbe, amelyekből megtudhatjuk, hogy mire vágynak, mitől félnek a férfiak.

Ez a könyv nem olyan, amilyet a témában eddig olvashattunk. Nincsenek benne könnyen odavetett közönyös konklúziók, sem pejoratív általánosítások.

Ez a könyv változtat a férfiak és nők szerelemről, szexről, vágyról alkotott elképzelésén.

Dr. Brandy Engler klinikai szakpszichológiából doktorált. Los Angelesben folytat magánpraxist. Boldog házasságban él.

David Rensin könyvei a New York Times bestsellerlistáján szerepeltek; tizenöt könyv létrejöttében működött közre szerzőként vagy társszerzőként.

Leave Your Comment