Ferenc pápa küldetése

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Matthew Bunson - Ferenc pápa küldetése

Letöltés Ferenc pápa küldetése könyvet pdf, epub és mobi

Ferenc pápa küldetése.pdf
Ferenc pápa küldetése.epub
Ferenc pápa küldetése.mobi


A könyv részletei Ferenc pápa küldetése

Töltse le az ingyenes PDF Ferenc pápa küldetése fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ferenc pápa küldetése PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ferenc pápa küldetése (pdf, epub és mobi)

Ferenc pápa küldetése leírása

Végre felszállt a fehér füst, és nem sokkal ezután az új Szentatya megjelent a Szent Péter téren várakozó 150 000 zarándok és a tévénézők százmilliói előtt. A messzi Argentínából érkezett egyszerű és közvetlen ember köszöntötte a sokaságot. Kedves és barátságos szavaival az első pillanatban megnyert mindenkit magának. 
Ferenc pápa sok szempontból “első”: az első jezsuita szerzetes, az első az amerikai földrészről, és az első, aki Itália leghíresebb szentjének nevét vette fel. Hozzátehetjük még: az első, akit szinte az egész világ azonnal lelkes bizalmába fogadott. Édesapja Olaszországból bevándorolt, négygyermekes vasúti munkás volt, ő maga tevékeny és élénk társági életet élő fiatalember, aki vegyésznek tanult, mielőtt egyházi pályáján elindult volna. Jezsuita szerzetesként a politikai és gazdasági katasztrófa sújtotta tömegek párfogója, a szegények és elesettek barátja, a rábízottak hűséges pásztora lett. Sohasem szédítették az egyre magasabb egyházi pozíciók, még Buenos Aires érsekeként is egyszerűen csak Jorge atyának szólították. 
Ferenc pápáról még most is aránylag keveset tudunk, de ez az életrajz pontos és érdekes képet rajzol életéről, gondolkodásáról és az őt pápává választó konklávé tevékenységéről. 
A könyv magyar kiadásához, Böjte Csaba testvér, a dévai Szent Ferenc Alapítvány vezetője írt előszót. 
A kiadó közreműködésével a kötetet megvásárló olvasók példányonként 120 Ft-tal támogatják az alapítvány céljait.

Leave Your Comment