Ferenc pápa ihlető szavai

2019-06-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Ferenc Pápa/Jorge Mario Bergoglio - Ferenc pápa ihlető szavai

Letöltés Ferenc pápa ihlető szavai könyvet pdf, epub és mobi

Ferenc pápa ihlető szavai.pdf
Ferenc pápa ihlető szavai.epub
Ferenc pápa ihlető szavai.mobi


  • Lazi Könyvkiadó
  • Gazdasági, közéleti, politikai
  • 184 oldal
  • Kötés: keménytáblás fűzve
  • ISBN: 9789632672946
  • Cikkszám: 1042981
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ferenc pápa ihlető szavai

Töltse le az ingyenes PDF Ferenc pápa ihlető szavai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ferenc pápa ihlető szavai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ferenc pápa ihlető szavai (pdf, epub és mobi)

Ferenc pápa ihlető szavai leírása

Assisi Szent Ferenc nevének felvételével Ferenc pápa magasra tette a mércét saját pápasága számára. A rendalapító szent öröksége lélegzetelállító hagyatéka az isteni szeretetnek és az együttérzésre, örömre és békére való emberi képességnek.

Megválasztása óta a pápa nap mint nap tesz azért, hogy méltó legyen a választott nevére. Mind személyes tulajdonságaiban, mind szavaival és tetteivel, továbbá ezek hatásával továbbviszi a szent örökségét, ápolja a ferences hagyományt, ugyanakkor a modern világ minden történésére reflektálni igyekszik. Mindemellett képes egyszerre megvalósítani az egyszerű, szerény életmódot és azt az életvitelt, amely egy globális vezető sajátja, akinek népszerűsége és befolyása egyaránt világméretű.

Ferenc pápa mély lelkisége, és az a képessége, amellyel kifejti Isten mélységes szeretetét az emberiség iránt, sokakat ihletett már meg. Alicia von Stamwitz kitűnő munkával oly módon rendszerezte a pápa üzeneteit, hogy a kötet reményeink szerint nemcsak az imádságra és az elmélkedésre vágyó olvasók, hanem a nem hívők szívéhez is utat talál. A gyűjtemény, melyet Assisi Szent Ferenc, a pápa példaképe ihletett, segíthet a mai ember számára az Evangélium újrafelfedezésében.

Leave Your Comment