Ferenc Pápa gondolatai a családról

2019-05-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Ferenc pápa - Ferenc Pápa gondolatai a családról

Letöltés Ferenc Pápa gondolatai a családról könyvet pdf, epub és mobi

Ferenc Pápa gondolatai a családról.pdf
Ferenc Pápa gondolatai a családról.epub
Ferenc Pápa gondolatai a családról.mobi


  • Lazi Könyvkiadó
  • Vallás, mitológia
  • 168 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789632673127
  • Cikkszám: 1052237
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ferenc Pápa gondolatai a családról

Töltse le az ingyenes PDF Ferenc Pápa gondolatai a családról fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ferenc Pápa gondolatai a családról PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ferenc Pápa gondolatai a családról (pdf, epub és mobi)

Ferenc Pápa gondolatai a családról leírása

A családban tanulunk meg először imádkozni. Ne feledjétek: ha a család együtt imádkozik, akkor együtt is marad. Így ismerjük meg Istent, így növünk hithű férfiakká és nőkké, így érezzük, hogy Isten nagy családjához, az Egyházhoz tartozunk. A családban tanuljuk meg, hogyan szeressünk, hogyan bocsássunk meg, hogyan legyünk nagylelkűek és nyitottak, ne pedig zárkózottak és önzők. Ezért játszanak oly fontos szerepet a családok Isten Egyházra irányuló tervében!

Óvakodjunk az új ideológiai kolonizációtól, ami megpróbálja tönkretenni a családot. A családra irányuló minden fenyegetés az egész társadalmat fenyegeti. Az emberiség jövője a családon keresztül valósul meg.

Amikor a családok gyermekeket hoznak a világra, és a hitre, az igaz értékekre nevelik őket, megtanítva nekik azt, hogy a társadalom javára váljanak, akkor ezek a gyermekek áldást jelentenek az egész világ számára. Így terjesztjük Isten birodalmát a világban.

A kötet, mely Ferenc pápa gondolatait tartalmazza, arra szolgál, hogy mindennapi társa legyen a hit ösvényén haladó embereknek és családoknak. Szavait minden hónapban más és más téma köré rendeztük össze, hogy nap mint nap imára és elgondolkoztatásra késztessenek bennünket, segítsenek mélyebb kapcsolatba kerülnünk Istennel és egymással, és emlékeztessenek Krisztus felhívására, miszerint hűséggel éljük meg az Evangéliumot, hirdessük Isten szeretetét, és legyünk a világ jövőjébe vetett remény hordozói.

Leave Your Comment