Felvi tájoló 2015

2019-07-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Felvi tájoló 2015

Letöltés Felvi tájoló 2015 könyvet pdf, epub és mobi

Felvi tájoló 2015.pdf
Felvi tájoló 2015.epub
Felvi tájoló 2015.mobi


  • Educatio
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 315 oldal
  • Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
  • ISBN: 9772064415151
  • Cikkszám: 1022617
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Felvi tájoló 2015

Töltse le az ingyenes PDF Felvi tájoló 2015 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Felvi tájoló 2015 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Felvi tájoló 2015 (pdf, epub és mobi)

Felvi tájoló 2015 leírása

A Felvi tájoló 2015-öt azoknak ajánljuk, akik számos szempontot mérlegelve szeretnék eldönteni, hol folytatnák felsőfokú tanulmányaikat.
A felsőoktatási felvételi felé vezető úton irányt mutató Felvi tájoló 2001 óta jelenik meg a hivatalos felsőoktatási meghirdetésekkel egy időben. Olyan többlet információkat gyűjt össze, amelyek valódi segítséget adnak ahhoz, hogy a felvételire készülők részletesen megismerjék a szakokat és az elvégzésükkel megszerezhető tudást, képesítést. A karrierépítés a felvételi előtt kezdődik, tehát azt is érdemes végiggondolni, hogy az adott képzéshez milyen munkaerő-piaci kilátások és elhelyezkedési esélyek kapcsolódnak. A Felvi tájoló szakbemutatásai mellett található diplomás pályakövetési adatok ezekre a kérdésekre is felelnek.
A kiadványnak köszönhetően a jelentkező nem veszik el a felvételivel kapcsolatos teendők sűrűjében sem, hiszen a Felvételi kisokos fejezetben megtalálja a felvételi eljárás tudnivalóit a jelentkezéstől egészen a célig, azaz a ponthatárok kihirdetéséig. Sorra veszi és összefoglalja az eljárással összefüggő feladatokat, szabályokat, végigvezet az E-felvételi használatán, majd a jelentkezési határidő utáni szakaszon is.
Nemcsak a jelentkezésben nyújt segítséget, hanem többek között a megfelelő szak kiválasztásában, a kiválasztott szakok rangsorolásában, a legjobb jelentkezési sorrend felállításában is. Az egyes szakbemutatások mellett található Felvi-rangsor adatok többféle szempont szerint teszik összehasonlíthatóvá az egyes felsőoktatási intézményeket. Ha a felvételiző ügyesen böngészi a rangsorok táblázatait, sokat megtudhat arról a szakról és intézményről, ahová jelentkezni szeretne. Kiderül, melyik intézménybe illene leginkább az eredményei alapján, illetve kell-e fejlődnie, és ha igen, milyen területen, ha egy adott intézménybe szeretne bekerülni.
Az önismeret azonban nemcsak a jelentkezés előtt, hanem később, a karriertervezéskor is fontos – a Hallgatói élet fejezetben ehhez is adunk segítséget. Nem utolsósorban pedig az ösztöndíjak és egyéb pénzügyek témában is összegyűjti, a legfontosabb tudnivalókat.

Leave Your Comment