Felszáll a köd

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Kate Morton - Felszáll a köd

Letöltés Felszáll a köd könyvet pdf, epub és mobi

Felszáll a köd.pdf
Felszáll a köd.epub
Felszáll a köd.mobi


A könyv részletei Felszáll a köd

Töltse le az ingyenes PDF Felszáll a köd fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Felszáll a köd PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Felszáll a köd (pdf, epub és mobi)

Felszáll a köd leírása

1924, nyár:

Az előkelő társaság tündöklő estélyén, egy elegáns angol udvarház parkjában, a tóparton tava mellett egy fiatal költő kioltja életét. A tragédiának két tanúja van: két nővér, Hannah és Emmeline Hartford, akit akik ettől fogva soha többet nem beszélnek egymással.

1999, tél:

A 98 esztendős Grace Bradleyt, Riverton udvarház hajdani szolgálóját felkeresi egy fiatal rendező, aki filmre akarja vinni a költő öngyilkosságát. A Grace lelkének sötét zugaiba száműzött szellemek és emlékek előbújnak a réseken. Döbbenetes titok merül fel; valami, amiről a történelem elfelejtkezett, de amit Grace nem feledhet soha.

Az első világháború sebeit viselő nyáron, és az utána következő dekadens húuszas években játszódó Felszáll a köd borzongató rejtély és lenyűgöző szerelmi történet elegye.

Leave Your Comment