Felfelé folyik, hátrafelé lejt

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Julian Barnes - Felfelé folyik, hátrafelé lejt

Letöltés Felfelé folyik, hátrafelé lejt könyvet pdf, epub és mobi

Felfelé folyik, hátrafelé lejt.pdf
Felfelé folyik, hátrafelé lejt.epub
Felfelé folyik, hátrafelé lejt.mobi


  • Partvonal Kiadó
  • Szépirodalom
  • 176 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786155283086
  • Cikkszám: 1029401
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Felfelé folyik, hátrafelé lejt

Töltse le az ingyenes PDF Felfelé folyik, hátrafelé lejt fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Felfelé folyik, hátrafelé lejt PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Felfelé folyik, hátrafelé lejt (pdf, epub és mobi)

Felfelé folyik, hátrafelé lejt leírása

Tony Webster mindig is óvatosan élt, ám egy ügyvédi levél váratlanul felkavarja az elvált, magányos férfi nyugdíjas hétköznapjait. Kiderül, hogy örökölt, és hagyatéka nem más, mint Adrian Finn, a mindig is különcnek tartott fiatalkori barát naplója. A sorok olvasása közben negyven évvel ezelőtti szerelmek, barátságok, kamaszkori lázadások emlékei törnek a felszínre, és az idős férfi elhatározza, hogy felkutatja a rejtélyek kulcsfiguráját, első szerelmét, Veronicát. Személyes találkozásuk új megvilágításba helyezi a múltat és a saját felelősségét abban a tragikus halálesetben, amelyre már évtizedek óta nem gondolt.
“Azt gondoltam – igen, valahol a lényem mélyén gondolkodtam -, hogy vissza tudok térni a kezdetekhez, és meg tudom változtatni a dolgokat. Hogy a vér folyását visszafordíthatom.”
Julian Barnes angol író, újságíró és tévékritikus. Első regénye, a “Metroland” 1980-ban jelent meg, és rögtön megkapta a Somerset Maugham-díjat. Regényeit a magyar olvasók is jól ismerik. A “Flaubert papagája”, az “Anglia, Anglia” és “A világ története 10 és 1/2 fejezetben” szerzője 2011-ben a rangos Man Booker-díjat is elnyerte. A zsűri elnöke “gyönyörűen megírt, a 21. század emberiségéhez szóló” könyvnek nevezte a “Felfelé folyik, hátrafelé lejt” című regényt, amely a személyes emlékezet működéséről, végső soron az életút számonkérhetőségéről szól hitelesen.

Leave Your Comment