Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV

2019-08-07   |   by admin

A könyv tartalma:

Julian Barnes - Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV

Letöltés Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV.pdf
Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV.epub
Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV.mobi


  • Szépirodalom
  • 120 oldal
  • eISBN: 9786155283123
  • Cikkszám: 1036933
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Felfelé folyik, hátrafelé lejt E-KÖNYV leírása

2011 Man Booker-díjas regénye végre magyarul is olvasható! Tony Webster mindig is óvatosan élt, ám egy ügyvédi levél váratlanul felkavarja az elvált, magányos férfi nyugdíjas hétköznapjait. Kiderül, hogy örökölt, és hagyatéka nem más, mint Adrian Finn, a mindig is különcnek tartott fiatalkori barát naplója. A sorok olvasása közben negyven évvel ezelőtti szerelmek, barátságok, kamaszkori lázadások emlékei törnek a felszínre, és az idős férfi elhatározza, hogy felkutatja a rejtélyek kulcsfiguráját, első szerelmét, Veronicát. Személyes találkozásuk új megvilágításba helyezi a múltat és a saját felelősségét abban a tragikus halálesetben, amelyre már évtizedek óta nem gondolt.

Julian Barnes regényét 2011-ben jelölték a Costa Book Év Könyve címre is, végül ugyanabban az évben egy még rangosabb szépirodalmi elismerést, a Man Booker-díjat kapta meg régen nem tapasztalt, egybehangzó döntés nyomán. „Azt gondoltam – igen, valahol a lényem mélyén gondolkodtam –, hogy vissza tudok térni a kezdetekhez, és meg tudom változtatni a dolgokat. Hogy a vér folyását visszafordíthatom.”

Leave Your Comment