Felelősség és siker

2019-08-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Járó Katalin - Felelősség és siker

Letöltés Felelősség és siker könyvet pdf, epub és mobi

Felelősség és siker.pdf
Felelősség és siker.epub
Felelősség és siker.mobi


  • Háttér Kiadó Kft.
  • Szakkönyvek
  • 488 oldal
  • Kötés: kemény
  • ISBN: 9786155124143
  • Cikkszám: 1026753
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Felelősség és siker

Töltse le az ingyenes PDF Felelősség és siker fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Felelősség és siker PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Felelősség és siker (pdf, epub és mobi)

Felelősség és siker leírása

A hazai és külföldi szakemberek által írt tanulmánykötetből képet kapunk arról, hogy az információs társadalom újabb és újabb vívmányai miképpen befolyásolják kapcsolatainkat, életmódunkat, s miképpen válaszolnak erre a családok és a munkahelyek boldogulásában, életminőségének javításában közreműködő segítő szakmák. A TA határain túl tekintve az olvasó bepillantást nyer kiemelkedő jövőkutatások előrejelzéseibe, melyek megjelenítik, milyen jövő érik napjaink forgatagában, mire lenne jó időben felkészülni.
A sorozat hagyományaihoz híven a kötetben helyet kap két olvasókönyv is, amely közérdekű kérdéseket világít meg a TA fogalmak alkalmazásával. Olvashatunk olyan témákról, mint a pénzhez, a meggazdagodáshoz való tipikus viszonyulások, az Y-generáció karrieralakítása, etnikai vagy akár földrajzi eredetű kulturális különbségek, értékek megértése, a devizahitelezés pszichológiai háttere vagy a munkahelyi légkört mérgező játszmák, a gazdaságot átszövő emberi érzelmek természete.
Szó esik különböző helyzetű munkavállalók, például felső- és középszintű vezetők vagy a létszámleépítésnek áldozatul esett dolgozók fejlesztő támogatásának lehetőségeiről és módszereiről, és megismerkedhetünk a TA oktatásának egy alternatív módjával, melyet menedzserek, segítők és laikusok körében próbáltak ki.
Bízunk benne, hogy minden olvasó − legyen laikus vagy szakmabeli − talál ebben a kötetben olyan megközelítéseket, amelyek arra késztetik, hogy mélyebben elgondolkodjon azon, hogyan is hozhatók egyre bonyolódó világunkban sikerhez vezető döntések.
A játszmák világa Emberi játszmák (8., javított kiadás)
Már 100x megmondtam
Sors és sérülés
Sorskönyv (5. kiadás)
TA fogalmi szótár
Tanulom magam

Leave Your Comment