Feketeo

2019-08-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Håkon Øvreås - Feketeo

Letöltés Feketeo könyvet pdf, epub és mobi

Feketeo.pdf
Feketeo.epub
Feketeo.mobi


A könyv részletei Feketeo

Töltse le az ingyenes PDF Feketeo fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Feketeo PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Feketeo (pdf, epub és mobi)

Feketeo leírása

Ismét itt vannak az igazi szuperhősök! Arni éjjelente Barnivá változik, Teo Feketeóként hajtja végre hőstetteit, Tekla pedig kék szuperhősjelmezébe bújva Kéklává alakul át… Izgalmas történet a barátságról, a bontakozó kamaszszerelemről… és egy fura fogva tartásról…

Sandy, az új lány óriási buborékot tud fújni a rágójából. És az anyukája híres rockénekes. Valahányszor megpillantja a lányt, Teónak lángba borul az arca és a szíve heves kalapálásba kezd. Teo is szeretne híres lenni. Mondjuk híres gitáros. Vagy valahogy – bárhogy – bekerülni az újságba, például úgy, hogy megment valakit… vagy valamit…Amikor a jól kifundált „híressé válási akció” nem a tervek szerint alakul, akcióba kell lépnie a szuperhős Feketeónak és két hű társának, Barninak és Kéklának. 
A szuperhőscsapat: Barni, Feketeo és Kékla! Kezdődik a kaland!

Leave Your Comment