Fedezd fel nőiséged erejét

2019-05-02   |   by admin

A könyv tartalma:

Meggan Watterson - Fedezd fel nőiséged erejét

Letöltés Fedezd fel nőiséged erejét könyvet pdf, epub és mobi

Fedezd fel nőiséged erejét.pdf
Fedezd fel nőiséged erejét.epub
Fedezd fel nőiséged erejét.mobi


  • Édesvíz Kiadó
  • Ezotéria
  • 208 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789635291823
  • Cikkszám: 1051580
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fedezd fel nőiséged erejét

Töltse le az ingyenes PDF Fedezd fel nőiséged erejét fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fedezd fel nőiséged erejét PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fedezd fel nőiséged erejét (pdf, epub és mobi)

Fedezd fel nőiséged erejét leírása

A lelki lemeztelenedés szent útmutatója.

Amikor a képzelőerőt a szeretet szolgálatába állítjuk, visszanyerjük egyik leghatékonyabb spirituális eszközünket. A képzeletet használjuk, mint gyerekkorunkban, hogy emlékeztessük magunkat: soha nem vagyunk egyedül, bármire képesek vagyunk, és a csodák a mindennapi élet részét képezik. Ha engedjük, hogy szeretet vegyen körül bennünket, az élet átitatódik misztikummal, és spirituálisan megtelik azokkal a csodás lényekkel és boldog végkifejletekkel, amelyekre mindig is vágytunk.

Mivel a világ vallásainak liturgiáját és lelki gyakorlatait férfiak alkották, Meggan Watterson küldetésének tekintette, hogy feltárja a hagyományos vallás rejtett történeteit, a nők történeteit. Világkörüli zarándoklata során azonban nemcsak az Isteni Nőiség sok-sok történetével és képével lett gazdagabb, hanem saját spirituális hangját is megismerte, azt a hangot, amelyet évek óta a félelem és a kétely fátyla takart.
Meggan szerint a spiritualitás nem azt jelenti, hogy új dolgokat tanulunk meg, hanem inkább azt, hogy visszaemlékszünk arra, amit mindig is tudtunk. Olyan folyamat, amelyben levetkőzünk magunkról mindent, amíg végül csak az marad, ami hiteles számunkra. A spirituális meztelenség azt jelenti, hogy van bátorságunk nyitottnak lenni az igazságra, hogy kik is vagyunk kifogások és mentegetőzések nélkül, és hogy ítélkezés és szégyenérzet nélkül feltárjuk magunkat. A könyv lényegében lelkünk feltárásának használati útmutatója.

Csatlakozz te is Megganhoz, aki szenvedéllyel és humorral, költőien és nyers őszinteséggel tárja eléd azt a megoldást, amelyet a vallás nem ad meg: hogy hogyan lebbentheted fel saját félelmed és önbizalomhiányod fátylát, hogy megtaláld a benned élő Istenséget.

Leave Your Comment