Farkasok a Kárpát-medencében

2019-08-14   |   by admin

A könyv tartalma:

KOVÁCS ZSOLT - Farkasok a Kárpát-medencében

Letöltés Farkasok a Kárpát-medencében könyvet pdf, epub és mobi

Farkasok a Kárpát-medencében.pdf
Farkasok a Kárpát-medencében.epub
Farkasok a Kárpát-medencében.mobi


A könyv részletei Farkasok a Kárpát-medencében

Töltse le az ingyenes PDF Farkasok a Kárpát-medencében fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Farkasok a Kárpát-medencében PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Farkasok a Kárpát-medencében (pdf, epub és mobi)

Farkasok a Kárpát-medencében leírása

“A farkas természetének, környezethez való viszonyának és hazai állományának bemutatása csak egy része a könyvnek. Megpróbáltam leírni az egyszerű nép és a farkas viszonyát is, ismertetni, hogyan váltak be az egyes vadászati módszerek, milyen furfangos csapdákat eszelt ki vagy vett át külföldről a jobbágyság, a parasztság. Írok azokról a vadászati módszerekről, amelyekkel évszázadokon át pusztították és sajnos pusztítják ezt a nemes ragadozót. Igyekeztem bemutatni, honnan származik a farkasgyűlölet, miért lett ez a vad a gonoszság, mohóság és szexuális étvágy megtestesítője.
Elkalandozom egy kicsit az elmúlt évezredekben, évszázadokban, hogy végül leírhassam, miképp tudott és tud együtt élni a világ egyik legpompásabb, félreismert ragadozója és a Föld vélt ura, a Homo sapiens.” (Részlet a szerző előszavából)

Leave Your Comment