Faltól falig Amerika

2019-02-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Braun Róbert - Faltól falig Amerika

Letöltés Faltól falig Amerika könyvet pdf, epub és mobi

Faltól falig Amerika.pdf
Faltól falig Amerika.epub
Faltól falig Amerika.mobi


  • 21. Század Kiadó
  • Regény
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155955587
  • Cikkszám: 1071541
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Faltól falig Amerika

Töltse le az ingyenes PDF Faltól falig Amerika fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Faltól falig Amerika PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Faltól falig Amerika (pdf, epub és mobi)

Faltól falig Amerika leírása

Két apa, négy lány, egy lakóbusz, Amerika. Braun Róbert doku-pikareszkje apák és lányaik Amerikán keresztüli utazását formálja személyes útinaplóvá, kiegészítve az út-gondolat megszületésének és az addig tartó életútnak a történetével.

A könyv ötvözi az életrajz és a road-regény elemeit, kalandos személyes elbeszélés az első pesti McDonald’s-tól a Golden Gate híd lábánál lévő Bauhaus térig. Az útinapló egyszersmind személyes állásfoglalás is az amerikai politikáról, társadalomról, annak jelenéről és jövőjéről, benne találkozásokkal, a horogkeresztes kamionossal Texasban és Martin Luther King harcostársával Alabamában, közös pillanatok felidézése férfiakkal a New York-i metrón vagy testes hölgyekkel a Smith Lake-nél, Alabamában.

Lendületes elbeszélés: Amerika, a végtelen út és a magas házak történetei, benne egy harminc éves barátság, mese különféle apaságokról, lányokról és az ő világukról, de főként szabadságról és demokráciáról, amelyet az elképzelt és a megtalált Amerika egyszerre testesít meg.

Leave Your Comment