Fajirtás – Végjáték 3.

2019-03-05   |   by admin

A könyv tartalma:

Orson Scott Card - Fajirtás - Végjáték 3.

Letöltés Fajirtás – Végjáték 3. könyvet pdf, epub és mobi

Fajirtás – Végjáték 3..pdf
Fajirtás – Végjáték 3..epub
Fajirtás – Végjáték 3..mobi


  • Unio Mystica Kft.
  • Sci-fi
  • 504 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786158001960
  • Cikkszám: 1062675
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Fajirtás – Végjáték 3.

Töltse le az ingyenes PDF Fajirtás – Végjáték 3. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fajirtás – Végjáték 3. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fajirtás – Végjáték 3. (pdf, epub és mobi)

Fajirtás – Végjáték 3. leírása

Lusitania bolygó fennmaradásáért a háború egy fiatal lány lelkében dúl, akit úgy hívnak: Tiszta Fényesség.
Lusitanián Ender olyan világra lelt, amely otthont nyújthat mindahányuknak: embereknek, pequeninóknak és a Boly Királynőjének is. Remélte, hogy az egymástól roppant különböző három értelmes faj végre kölcsönös egyetértésben fér meg egymás mellett.
Csakhogy Lusitanián elszaporodott egy vírus, a descolada is, amely az emberekre nézve halálos, a pequeninók egyedfejlődésének azonban szerves része lett. A megrettent Csillagközi Kongresszus olyannyira tart a descolada más világokra való átterjedésétől, hogy elrendelte az egész bolygó megsemmisítését a rajta élőkkel egyetemben. A flotta úton van a Lusitania felé, s elkerülhetetlennek látszik, hogy másodszor is xenocídium – idegen faj kiirtása – következzék be.
Mígnem a Flottának nyoma vész.
Tiszta Fényességre hárul a feladat, hogy kiderítse, hová tűnhettek a csillaghajók. A lány a legkiválóbb analitikus gondolkodó a világán, melyen szuperintelligenssé nemesített emberek élnek. Aligha kétséges, hogy megfejti a rejtélyt, de vajon miként dönt: életre vagy halálra ítéli a Lusitanián lakó értelmes lényeket?

Leave Your Comment