Fairy Tale – Tündérszerelem

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Cyn Balog - Fairy Tale - Tündérszerelem

Letöltés Fairy Tale – Tündérszerelem könyvet pdf, epub és mobi

Fairy Tale – Tündérszerelem.pdf
Fairy Tale – Tündérszerelem.epub
Fairy Tale – Tündérszerelem.mobi


A könyv részletei Fairy Tale – Tündérszerelem

Töltse le az ingyenes PDF Fairy Tale – Tündérszerelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fairy Tale – Tündérszerelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fairy Tale – Tündérszerelem (pdf, epub és mobi)

Fairy Tale – Tündérszerelem leírása

Morgan Sparks és Cam Browne szerelme az égben köttetett.

Születésüktől fogva a legjobb barátok, mindent elmondanak egymásnak, és -ó, igen- teljesen odavannak egymásért.
De egy héttel közös tizenhatodik születésnapi bulijuk előtt minden megváltozik. Cam esetlen unokatestvére, Pip a közelükbe költözik, és Cam távolságtartóvá válik. Morgant lesújtja, hogy valaha tökéletes barátja eltávolodik tőle.
Mikor Morgan válaszokat követel, döbbenten fedezi fel a távolság okát. Nem egy másik lányról van szó – egy másik világról. Pip azt állítja, hogy Cam tündér. Nem, komolyan. Tündér. És most a népe azt akarja, hogy Cam visszatérjen a világukba és elfoglalja az őt megillető helyet, mint Tündérország királya.
Morgan eltökéli, hogy maga mellett tartja Camet, és azt tervezi, hogy átejti a tündéreket. De ahogy Cam változik, egyszer s mindenkorra ki kell derülnie, hogy tényleg ő-e a végzete, és hogy “tökéletes” szerelmük kiállja-e a bizonytalan jövő próbáját.

Leave Your Comment