Fairy Oak 1. – Az ikrek titka

2019-04-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Elisabetta Gnone - Fairy Oak 1. - Az ikrek titka

Letöltés Fairy Oak 1. – Az ikrek titka könyvet pdf, epub és mobi

Fairy Oak 1. – Az ikrek titka.pdf
Fairy Oak 1. – Az ikrek titka.epub
Fairy Oak 1. – Az ikrek titka.mobi


A könyv részletei Fairy Oak 1. – Az ikrek titka

Töltse le az ingyenes PDF Fairy Oak 1. – Az ikrek titka fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fairy Oak 1. – Az ikrek titka PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fairy Oak 1. – Az ikrek titka (pdf, epub és mobi)

Fairy Oak 1. – Az ikrek titka leírása

Fairy Oak varázslatos, réges-régi falucska az időtlen idők rejtekén. Ha rá szeretnénk lelni, a skót felföldek és a normann szirtek között kellene kutatnunk, Bretagne egy virágszőnyegtől tarka völgyében, Írország zöld legelőin és az óceán tágas öbleiben.

A falut varázsos és emberi lények lakják, akiket roppant nehéz megkülönböztetni egymástól: a tündérek, varázslók, boszorkák és közönséges lakosok olyan régóta élnek egymás szomszédságában a falu kőházaiban, hogy szinte már fel sem tűnnek nekik a másik furcsaságai. Sőt, ilyen sok idő után már mindannyian hasonlítanak is egy kicsit egymásra! Kivéve a tündéreket. Ők nagyon picikék, csodálatosan fényesek és… repülnek!

A völgy varázslói és boszorkái azért hívják ide őket, hogy a falu kisfiúira és kislányaira vigyázzanak.

Ezt a történetet éppen egy ilyen tündérke meséli el nekünk: Feli, az ikerlányok, Vanília és Pervinka dajkatündére.

Leave Your Comment