Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás)

2019-07-29   |   by admin

A könyv tartalma:

Ray Bradbury - Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás)

Letöltés Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás) könyvet pdf, epub és mobi

Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás).pdf
Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás).epub
Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás).mobi


A könyv részletei Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás)

Töltse le az ingyenes PDF Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás) fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás) PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás) (pdf, epub és mobi)

Fahrenheit 451 és más történetek (filmes kiadás) leírása

Az HBO saját gyártású filmje alapjául szolgáló könyv

Több mint hatvan évvel a megjelenése után Ray Bradbury világszerte elismert regénye, a Fahrenheit 451 igazi klasszikusként hat a világirodalomban a zord, disztópikus jövőábrázolásával. A könyv üzenete soha nem volt aktuálisabb, mint napjainkban.

Guy Montag tűzőrként dolgozik. Az a munkája, hogy elégesse a könyveket… a házakkal együtt, ahol eldugták azokat. Montag soha nem kérdőjelezi meg a pusztítást, amit a munkájával végez, az estéi pedig unalmasan telnek a feleségével, Mildreddel, aki az egész napját a televízió bűvöletében tölti. Aztán egy nap Montag találkozik a különc szomszéd lánnyal, Clarisse-szal, aki egy olyan múltról mesél neki, amelyben az emberek még nem féltek, és bemutat neki egy olyan jelent, amelyben az emberek a könyvekben rejlő ötleteket felhasználva gondolkodnak. És akkor Guy Montag hirtelen megkérdőjelez mindent, amit addig igaznak hitt.

 

A könyvről mondták:

„Szenzációs… ijesztő és zseniális… Bradbury betekintést enged egy őrült világba, ami riasztóan hasonlít a miénkre. Egyszerűen lenyűgöző.”

The New York Times

 

„Mestermű… egy ragyogó amerikai klasszikus, amit mindenkinek el kellene olvasnia. Fiatalon megváltoztatja az ember életét, de idősebb fejjel újraolvasva is rendkívüli élmény.”

The Boston Globe

 

„Egy lírai látnok, aki sosem tűrte az intoleranciát. Bradbury olvasók generációit ihlette, többek közt korunk legnépszerűbb álmodóit, Stephen Kinget és Steven Spielberget is.”

Junot Díaz

 

„Amerika egyik legtöbbre tartott írója… kiváló történetmesélő, aki mítoszokat hagyott maga után. Igazi amerikai klasszikus.”

The Washington Post

Leave Your Comment