Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!

2019-07-31   |   by admin

A könyv tartalma:

Geronimo Stilton - Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!

Letöltés Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón! könyvet pdf, epub és mobi

Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!.pdf
Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!.epub
Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 128 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789633708682
  • Cikkszám: 1024934
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón!

Töltse le az ingyenes PDF Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón! (pdf, epub és mobi)

Ezer mozzarella, nyertem a Pocoklottón! leírása

Hogy kicsoda Geronimo Stilton? Hát én vagyok! Be kell vallanom, elég szórakozott pacák, akarom mondani, pocok vagyok, mindig egy kicsit a fellegekben járok… Egy kiadó vezetőjeként és főszerkesztőjeként dolgozom, de igazi szenvedélyem az írás. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Nem olvastátok még őket? Pedig igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… Igazán bajuszemelő történetek, szavamra!
Ezer mozzarella nyertem a Pocoklottón! Rázdmegjól Rezső bárjában megittam egy extraegeres camembert-koktélt, aztán ahogy kiléptem a bárból, erős szél kerekedett. Épp kinyitottam az irodám ajtaját, amikor a szél egy papírdarabot repített az arcomba. Utánakaptam, és legnagyobb meglepetésemre egy lottószelvény volt. Egy Pocoklottó-szelvény! Először el akartam dobni, de aztán meggondoltam magam, és begyűrtem a zsebembe. Hát így kezdődött a következő kalandom…

Leave Your Comment