Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta?

2019-08-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Bear Grylls - Extrém ételek - Mit egyél, ha az életed múlik rajta?

Letöltés Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? könyvet pdf, epub és mobi

Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta?.pdf
Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta?.epub
Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta?.mobi


A könyv részletei Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta?

Töltse le az ingyenes PDF Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? (pdf, epub és mobi)

Extrém ételek – Mit egyél, ha az életed múlik rajta? leírása

Manapság az emberek többségének ritkán kell messzebbre merészkedniük a helyi szupermarketnél, és elfintorodnak a gondolatra, hogy bogarakkal vagy hernyókkal táplálkozzanak. Pedig a természet bőségesen ellát minket, ha nem is éppen finom, de tápláló élelemmel – persze csak akkor, ha tudjuk, hol keressük.

Bear Grylls legújabb könyve számtalan hasznos tanáccsal szolgál az élelemgyűjtés technikáival, a természetben fellelhető – olykor bizarrnak tűnő – ennivalókkal, illetve azok elkészítésével kapcsolatban, de az olvasók azt is elsajátíthatják belőle, hogy miként lehet felismerni a veszélyes, egészségre ártalmas növényeket és állatokat.

A kötetben felsorolt élelemforrások nemegyszer különösnek, sőt egyenesen gyomorforgatónak tűnhetnek majd. Bear Grylls életét azonban számtalanszor megmentették, és egy nap lehet, hogy te is hálás leszel értük…

“Én már jó néhány extrém dolgot ettem életemben: élő tarantulákat, nyers kecskeherét, elefánttrágyát ami csak eszedbe jut. És ha az életed múlik rajta, te sem úszod meg: félre kell tenned az előítéleteidet, hogy megtölthesd a gyomrodat, és visszanyerd az erődet!”

Leave Your Comment