Expedíció E-KÖNYV

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Jeff VanderMeer - Expedíció E-KÖNYV

Letöltés Expedíció E-KÖNYV könyvet pdf, epub és mobi

Expedíció E-KÖNYV.pdf
Expedíció E-KÖNYV.epub
Expedíció E-KÖNYV.mobi


  • Sci-fi
  • 143 oldal
  • eISBN: 9786155442247
  • Cikkszám: 1037729
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Expedíció E-KÖNYV

Töltse le az ingyenes PDF Expedíció E-KÖNYV fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Expedíció E-KÖNYV PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Expedíció E-KÖNYV (pdf, epub és mobi)

Expedíció E-KÖNYV leírása

Az X Térséget a kormányzat már harminc éve környezeti katasztrófa sújtotta övezetnek álcázza, így mostanra az érintetlen és burjánzó vadonnak látszó terület csupa misztikum és rejtély az emberek szemében. A Déli Végek nevû titkos ügynökség ez idõ alatt számos expedíciót küldött a hely felderítésére – szinte mindegyik tragikus véget ért.
Most indul útnak a tizenkettedik expedíció.
A kutatócsoport négy nõbõl áll: egy antropológusból, egy geodétából, egy pszichológusból és egy biológusból. A küldetésük felderíteni a terepet és mintákat gyûjteni, feljegyezni minden tudományos megfigyelést a környezetrõl és egymásról, valamint mindenek felett elkerülni az X Térség természetfeletti hatását.Az expedíció mindenre felkészülve indul útnak, és hamar megdöbbentõ felfedezéseket tesz – például talál egy megmagyarázhatatlan topográfiai jelenséget és olyan életformákat, amik meghaladják a megértés képességét -, de mégsem ezek, hanem a tagok egymás elõl gondosan elrejtett titkai változtatnak meg mindent.

Jeff Vandermeer Déli Végek-trilógiájának az elsõ kötete szépirodalmi magasságokba emelkedõ, sodró lendületû, mélyen elgondolkodtató sci-fi, ami az ismeretlennel való szembenézésrõl szól. Mind a világban, mind magunkban legbelül.

Leave Your Comment