Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne

2019-08-01   |   by admin

A könyv tartalma:

Kim Harrison - Every Which Way But Dead - Bárhogyan, csak holtan ne

Letöltés Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne könyvet pdf, epub és mobi

Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne.pdf
Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne.epub
Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne.mobi


A könyv részletei Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne

Töltse le az ingyenes PDF Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne (pdf, epub és mobi)

Every Which Way But Dead – Bárhogyan, csak holtan ne leírása

New York Times bestseller szerző Rachel Morgan visszatért! Kim Harris, a sikerszerző egy új természetfeletti kalandra várja az olvasót.

Néhanapján egyszerűen nem győzhetsz.

Rachel Morgan a boszorkány és ex-fejvadász sikeresen meglépett a korrupt vállalat elől, aminek dolgozott, túlélte, hogy összeköltözött egy vámpírral, hogy beindította a saját nyomozóirodáját, és szembeszállt egy vámpírmesterrel.

De lakótársa, Ivy visszaeső vérivó; a pasija, Nick határozatlan időre elhagyta a várost, és úgy tűnik, nem siet vissza; az eszméletlenül vonzó vámpír srác, Kisten pedig állandóan kísértésbe ejti, közben pedig Cincinnati alvilágában dúl a hatalmi háború.

És egy nagyobb gonosz is éledezik. Hogy megmentse a családját, és rács mögé dugja a vámpírmestert, Piscaryt, Rachel rossz alkut kötött, és most elszabadul a pokol szó szerint. Mert, ha Rachel nem állítja meg Algaliareptet, a fődémont, akkor az lerántja őt a mágikus örökkévalóba, és szolgává teszi a lelkét. Örök időkre.

,,Alice Waters és Ozzy Osbourne perzselő kombinációja.” New york Times Book Review

,,Nagyszerű szex és még jobb cselekmény!” Diana Gabaldon

,Még mindig Rachel a legkeményebb boszorkány a városban.” Publishers Weekly

Leave Your Comment