Everlasting – Örökké tartson

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Alyson Noel - Everlasting - Örökké tartson

Letöltés Everlasting – Örökké tartson könyvet pdf, epub és mobi

Everlasting – Örökké tartson.pdf
Everlasting – Örökké tartson.epub
Everlasting – Örökké tartson.mobi


A könyv részletei Everlasting – Örökké tartson

Töltse le az ingyenes PDF Everlasting – Örökké tartson fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Everlasting – Örökké tartson PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Everlasting – Örökké tartson (pdf, epub és mobi)

Everlasting – Örökké tartson leírása

Damen és Ever eposzi szerelmi története több millió elbűvölt olvasó szívét ejtette már rabul világszerte. Ebben a csodás záró epizódban utazásuk különös célhoz ér, ahol minden titokra fény derül.
Legsötétebb ellenségük megsemmisült, Damen és Ever végre elindulhatnak utolsó küldetésükre: hogy megszabadítsák Dament a testében keringő méregtől. Ha megtalálják az ellenszert, végre érezhetik egymás érintését, és megtapasztalják a szenvedélyt, amelyre olyan régóta vágynak. De az egymásért folytatott harc ijesztő tájakra vezeti őket… Nyárvidék sötét szívébe.
A felperzselt föld és a végtelen eső országában Ever és Damen felfedezik kapcsolatuk rejtett eredetét, olyan titkos történetet találnak, amelyre nem számítottak… és szemtől szembe kerülnek az erővel, amely mindig elszakítja őket egymástól. Csak akkor, a végső rejtély felfedése után vesz fordulatot a szerelmesek jövője, amely egyetlen, végső döntésen függ, amely mindent veszélybe sodorhat. Még az örökkévalóságot is.

Leave Your Comment