Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken?

2019-04-08   |   by admin

A könyv tartalma:

Shannon Hale - Ever After High 2. - Ki a leggonoszabb a vidéken?

Letöltés Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken? könyvet pdf, epub és mobi

Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken?.pdf
Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken?.epub
Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken?.mobi


A könyv részletei Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken?

Töltse le az ingyenes PDF Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken? (pdf, epub és mobi)

Ever After High 2. – Ki a leggonoszabb a vidéken? leírása

Az örökség napja után az Ever After High-ban minden a feje tetejére áll! Mivel Raven Queen nem írta alá a Mesehősök Végzetkönyvét, és nem fogadta el benne szereplő sorsát, akaratlanul is veszélybe sodorta Holnemvoltország lakóinak életét. Raven sem vágyik másra, mint hogy boldogan éljen, amíg meg nem hal, de akkor Hófehérke lánya, Apple White sem harapna soha mérgezett almába, és nem ébresztené őt fel soha csókkal a hercege. És még hányan vannak, akik a papírforma szerint szeretnék élni mesebeli életüket?!
Raven nem akarta követni anyja, a Gonosz Királynő példáját, de talán mégis éppen ettől lesz ő a leggonoszabb. Tette ugyanis példaképül szolgál a zendülők számára, akik hozzá hasonlóan szabadon szeretnének dönteni saját sorsuk felől.
Az iskola két csoportra szakad: előkelőkre és zendülőkre. Ellentétük káoszt, felfordulást és bizonytalanságot hoz az Ever After High-ba.
A CSATÁROZÁSOK ÁRTATLAN ÁLDOZATOT KÖVETELNEK!

Leave Your Comment