Eszterházy János élete és mártírhalála

2019-07-09   |   by admin

A könyv tartalma:

MOLNÁR IMRE - Eszterházy János élete és mártírhalála

Letöltés Eszterházy János élete és mártírhalála könyvet pdf, epub és mobi

Eszterházy János élete és mártírhalála.pdf
Eszterházy János élete és mártírhalála.epub
Eszterházy János élete és mártírhalála.mobi


A könyv részletei Eszterházy János élete és mártírhalála

Töltse le az ingyenes PDF Eszterházy János élete és mártírhalála fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Eszterházy János élete és mártírhalála PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Eszterházy János élete és mártírhalála (pdf, epub és mobi)

Eszterházy János élete és mártírhalála leírása

Gróf Esterházy Jánosnak egyetlen „bűne” volt: a tömeggyilkos nácikat éppúgy megvetette, mint a tömeggyilkos kommunistákat, a népirtó Hitlert éppúgy, mint a népirtó Sztálint.
„A szlovákiai magyarság csak magyar. Keresztény és nemzeti alapon állunk, de a nyilaskeresztes beállítottság épp oly távol idegen számunkra, mint a bolsevisták sarlós kalapácsa.”
Tudta, hitte, vallotta: a nácik erkölcstelen, hitetlen, világromboló gazemberek.
Tudta, hitte, vallotta: a kommunisták erkölcstelen, hitetlen, világromboló gazemberek.
Ígérgetnek, de soha egyetlen ígéretüket nem tartják be. Mindig a nép, a nemzet boldogulásáról, a haza felvirágoztatásáról papolnak, de csak saját aljas érdekeik lebegnek a szemük előtt; mindig hazudnak, igazat véletlenül sem mondanak; számukra csak egy a fontos: erőszakkal megszerzett hatalmuk bármi áron történő fenntartása, megőrzése.
Gróf Esterházy János magyar volt, keresztény volt, becsületes volt a 20. században.
Magyar volt a cinikus és erkölcstelen politikusok által kiagyalt, Magyarországra kényszerített trianoni békediktátummal darabokra szaggatott Közép-Európában.
Hívő keresztény volt egy mindinkább hitetlenné, cinikussá, önérdekűvé sorvadó, rothadó Európában.
Becsületes ember volt, amikor becsületesen élni egyre több ember számára már nevetséges maradiság, a becstelen világban becsületesnek megmaradni sokak számára haszontalan (azaz: haszon nélküli) ostoba magatartás.
A politikus Esterházy János becsületes ember volt. Ez a 20. század általános – és sokak által elfogadott – értékrendje szerint fából vaskarika. Vagy egyszerűen: ostobaság! De ahogy fából nem lehet vaskarikát csinálni, vaskarikából sem fakarikát.
Esterházy János becsületes, keresztény magyar ember volt. Ezért utálták a nácik (németek, szlovákok), ezért gyűlölték a kommunisták („szovjetek”, magyarok, szlovákok).

Leave Your Comment