Esznek-e a halottak epertortát?

2019-07-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Rosemarie Eichinger - Esznek-e a halottak epertortát?

Letöltés Esznek-e a halottak epertortát? könyvet pdf, epub és mobi

Esznek-e a halottak epertortát?.pdf
Esznek-e a halottak epertortát?.epub
Esznek-e a halottak epertortát?.mobi


  • Kolibri Kiadó
  • Regény
  • 160 oldal
  • Kötés: füles, kartonált
  • ISBN: 9789634370277
  • Cikkszám: 1062263
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Esznek-e a halottak epertortát?

Töltse le az ingyenes PDF Esznek-e a halottak epertortát? fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Esznek-e a halottak epertortát? PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Esznek-e a halottak epertortát? (pdf, epub és mobi)

Esznek-e a halottak epertortát? leírása

Egy különösen szép könyv a gyászról. Egy lányról, akit az iskolában kicsit furcsának tartanak, és egy fiúról, akinek meghalt az ikertestvére. Egy könyv a halálról, de leginkább mégis az életről. Arról, amit elveszítettünk, és arról, amire rátalálhatunk. Legfőképp pedig a temetőből a valódi életbe vezető kiútról, amelynek során még az is kiderül, vajon esznek-e a halottak epertortát…

 

„Emma vagyok. Az apám sírásó, így sok időt töltök a temetőben, de én nem bánom. Szeretem a temetőt. Itt érzem magam otthon. Még könyvet is vezetek a holtakról. Mint egy krónikás. Megírom, ők hogyan látják a dolgokat. Beszélgetek is velük. „Boldog-e ön most, hogy megboldogult? – kérdezem. – Jól kijön a szomszédjaival, vagy szívesebben nyugodna másutt? Tényleg van szaga alulról az ibolyának?”

 

Rosemarie Eichinger 1970-ben született, történelem szakon végzett, és Bécsben él. Az Esznek-e a halottak epertortát? című könyvét Ausztriában magas rangú gyerekirodalmi díjjal jutalmazták. A méltán népszerű osztrák írónőnek ez az első magyarul is olvasható kötete.

 

 

Te élnél egy temetőben?

A válasz: valószínűleg nem. Emma, a történet főhősnője, azonban még az éjszakákat is sírok között tölti.

Leave Your Comment