És boldogan éltek…

2019-04-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Danielle Teller - És boldogan éltek...

Letöltés És boldogan éltek… könyvet pdf, epub és mobi

És boldogan éltek….pdf
És boldogan éltek….epub
És boldogan éltek….mobi


  • Alexandra kiadó
  • Regény
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789634472438
  • Cikkszám: 1067160
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei És boldogan éltek…

Töltse le az ingyenes PDF És boldogan éltek… fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A És boldogan éltek… PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés És boldogan éltek… (pdf, epub és mobi)

És boldogan éltek… leírása

Mindnyájan ismerjük Hamupipőke történetét… vagy mégsem?

Miközben az egész királyság a Hamupipőke hercegnő kegyetlen neveltetéséről szóló mendemondákról beszél, mostohaanyja, Agnes, aki maga is túlontúl jól ismeri a nélkülözést, magányában feljegyzi az igaz történetet…

Agnes még csak tízéves, amikor már kíméletlenül dolgoztatják cselédként. Leleményességének köszönhetően kitör helyzetéből, ám tinédzserként, gyermekével a karján, kénytelen visszatérni hányattatásai színhelyére. Ellának, a különös csecsemőnek lesz nevelője. Nehezére esik megszeretni a gyermeket, aki idővel a mostohalánya, majd végül ünnepelt hercegnő lesz, mindenki elérhetetlen vágyálmainak tárgya. Kapcsolatuk története elárulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a szeretetnek rendkívül sok arca van.

A líraian megírt, érzelmekkel teli és fantasztikusan részletgazdag És boldogan éltek… bemutatja, milyen bonyolult történetek rejlenek a jóról és rosszról szóló klasszikus mesék mögött, és megtanítja, hogy jobb szembenézni a nehézségekkel, mert őszintébb és fontosabb igazságokhoz vezet, mint az álomvilágba menekülés.

 

 

Leave Your Comment