És ​ami mögötte van

2019-06-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Maros Edit - És ​ami mögötte van

Letöltés És ​ami mögötte van könyvet pdf, epub és mobi

És ​ami mögötte van.pdf
És ​ami mögötte van.epub
És ​ami mögötte van.mobi


  • Studium Plusz
  • Regény
  • 320 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155611568
  • Cikkszám: 1055293
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei És ​ami mögötte van

Töltse le az ingyenes PDF És ​ami mögötte van fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A És ​ami mögötte van PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés És ​ami mögötte van (pdf, epub és mobi)

És ​ami mögötte van leírása

Három ​átlagos harmincas nő. Az egyik már régóta feleség és családanya; a másik bár egyedülálló, de odaadóan neveli a kisfiát; a harmadik gyönyörű, tehetős üzletasszony. Nem is lehetnének büszkébbek és boldogabbak. Látszólag.
Tizenöt évvel ezelőtt egyforma esélyekkel léptek ki a nagybetűsnek nevezett életbe, a sors mégis különböző utakat tartogatott számukra. Kriszta, Eszter és Viki az érettségi találkozóra készülve idézik fel múltjuk legjelentősebb fordulópontjait, azokat az eseményeket, melyekre szívesen emlékeznek vissza, és azokat is, amelyek megbéklyózzák a jelent, sőt talán a jövőt is. Mindazt, amiről a hétköznapokban nem beszélnek, ami a látszat mögött lapul.
A magyar valóságban játszódó történet főszereplői nem rendkívüli hősök, drámáik sem világméretű katasztrófák: olyasmik, amik akár az olvasó számára is ismerős események, érzések lehetnek. A könyv személyes hangvételű emlék arról, milyen volt gyermeknek lenni a nyolcvanas, kamasznak lenni a kilencvenes években, és hogyan váltak az ezredfordulót követően felnőtté a mai „harmincasok” – az a generáció, amelyben egy szabályozottabb korszak neveltetése csap össze a „modern világ” hol pozitívumot, hol negatívumot tartogató újdonságaival.

Leave Your Comment