Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5.

2019-05-23   |   by admin

A könyv tartalma:

Jeffrey Archer - Erősebb a kardnál - Clifton-krónika 5.

Letöltés Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5. könyvet pdf, epub és mobi

Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5..pdf
Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5..epub
Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5..mobi


A könyv részletei Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5.

Töltse le az ingyenes PDF Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5. fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5. PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5. (pdf, epub és mobi)

Erősebb a kardnál – Clifton-krónika 5. leírása

Az IRA bombája. Egy bosszúszomjas rivális. Egy lehetetlen küldetés.

A hajnal csöndjében egy maroknyi bátor férfi lopakodik a Buckingham óceánjáró tatja felé. A fedélzet alatti kabinokban több száz ártatlan ember alussza álmát, mit sem sejtve arról, hogy az életük veszélyben van. Hiszen a kis csoport súlyos terhet cipel: megtalálták azt a bombát, amelyet az IRA rejtett el az egyik kabinban, és most rajtuk múlik, hány áldozatról szólnak majd a másnapi hírek
Mindeközben a szibériai hómezőn zakatoló vonat egy összetört embert, Anatolij Babakovot viszi a Gulagra. Bűne az elme bűne, eszköze pedig egy ártalmatlannak tűnő könyv. Csakhogy a párszáz oldal pusztító titkokat rejt: Babakov ugyanis egy Sztálint és rendszerét leleplező kötet szerzője.
Egyetlen férfi a kapocs egy hajónyi ember és egy nép sorsfordító pillanatában: Harry Clifton. És most bebizonyíthatja, hogy a toll erősebb a kardnál.

A Clifton-krónikák legújabb kötete letehetetlen olvasnivalót kínál. Jeffrey Archer a tőle megszokott módon rendkívül fordulatos és olvasmányos történetének segítségével bebarangolhatjuk Angliát, Amerikát és a Szovjetuniót. És a történet tovább folytatódik.

Leave Your Comment