Erőpróba

2019-04-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Phil

Letöltés Erőpróba könyvet pdf, epub és mobi

Erőpróba.pdf
Erőpróba.epub
Erőpróba.mobi


A könyv részletei Erőpróba

Töltse le az ingyenes PDF Erőpróba fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Erőpróba PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Erőpróba (pdf, epub és mobi)

Erőpróba leírása

Phil ,,The Power” Taylor vitán felül a darts királya, neve egybeforrt a Magyarországon is hihetetlen népszerűségnek örvendő sportággal.
Az Erőpróba című őszinte könyvében – amely nem hiányozhat egyetlen darts kedvelő könyvespolcáról sem – Taylor lerántja a leplet a saját és a PDC sztárjainak mindennapjairól. A kötet segítségével bepillanthatunk a darts világbajnokságok őrülten izgalmas backstage-ébe, és megismerhetjük legnagyobb riválisainak – többek között Michael van Gerwennek, Gary Andersonnak vagy Raymond van Barneveldnek – féltve őrzött titkait is, valamint megtudhatjuk, hogyan vált ez a korábban kocsmai sport mára a világ egyik legnagyobb üzletévé.
kevesebb

Leave Your Comment