Érettségi – Last minute – Történelem

2019-06-19   |   by admin

A könyv tartalma:

Érettségi – Last minute – Történelem

Letöltés Érettségi – Last minute – Történelem könyvet pdf, epub és mobi

Érettségi – Last minute – Történelem.pdf
Érettségi – Last minute – Történelem.epub
Érettségi – Last minute – Történelem.mobi


  • Klett Kiadó
  • Tankönyvek, segédkönyvek
  • 160 oldal
  • Kötés:
  • ISBN: 9786155824425
  • Cikkszám: 1067435
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Érettségi – Last minute – Történelem

Töltse le az ingyenes PDF Érettségi – Last minute – Történelem fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Érettségi – Last minute – Történelem PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Érettségi – Last minute – Történelem (pdf, epub és mobi)

Érettségi – Last minute – Történelem leírása

150 legfontosabb téma vázlatos összefoglalása a középszintű történelem érettségihez.

Használható dolgozatra való felkészüléshez vagy az érettségi előtt ismétléshez, rendszerezéshez vagy a minimumszint megtanulásához.

Hamarosan itt a dolgozatírás, vagy akár a történelem érettségi napja, kevés az idő, sok a tanulnivaló… Későn álltál neki a felkészülésnek vagy elment az idő egy másik tantárgy vizsgájára való tanulással… Zsong a fejedben a sok adat, tudnivaló, szeretnéd átlátni, rendszerezni a tanultakat… Az utolsó pillanatban megállapítod, hogy hiányosak a jegyzeteid… Ismerősek ezek a szituációk? Ne aggódj, segítünk! Ebben a kis könyvben megtalálod azokat a legfontosabb témákat kidolgozva, amelyekkel a középszintű történelem érettségin találkozhatsz. Biztos lehetsz benne, hogy amennyiben ezeket megtanulod, fel már nem sülhetsz! – Vázlatos formában, röviden, érthetően rendszerezve, példákkal elmagyarázva megkapod a szükséges tudnivalókat, fogalmakat. – A lapszéli kronológia segíti a tájékozódást, így gyorsan, célirányosan megtanulhatod azt a témát, amiről a dolgozat szól. -Érettségi előtt átveheted az egész könyvet, ismétlésképpen, hogy még jobb eredményt érj el vagy a minimumszint megtanulásához. – 150 vizsgatéma = 150 jól becsomagolt tudáscsomag az érettségihez vezető úton.

Leave Your Comment