Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

2019-06-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Tóth László - Érettségi - Angol - Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

Letöltés Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára könyvet pdf, epub és mobi

Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára.pdf
Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára.epub
Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára.mobi


  • Klett Kiadó
  • Nyelvkönyv, szótár
  • 208 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155328732
  • Cikkszám: 1067401
  • Nyelv: magyar-angol
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

Töltse le az ingyenes PDF Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára (pdf, epub és mobi)

Érettségi – Angol – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára leírása

Kiknek szól?
középiskolai diákoknak önálló felkészüléshez
tanároknak tanórai vagy felkészítő munkához

Mi is ez a kiadvány?
Az angol nyelvi érettségi vizsga célja a kommunikatív nyelvtudás mérése, azaz annak megállapítása, hogy a vizsgázó képes-e kommunikációs céljait megvalósítani. A vizsga írásbeli és szóbeli részből áll, és a négy nyelvi alapkészséget (olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség) valamint a nyelvtani és lexikai kompetenciát méri. Az új középszintű angol érettségi vizsga az Európa Referenciakeret B1-es szintjének felel meg.

Érettségifelkészítő-kiadványunk azzal a céllal íródott, hogy segítségével az érettségire készülő diákok magabiztosan vághassanak neki a megmérettetésnek. Átdolgozott kötetünk bevezet a vizsga minden rejtelmébe, a 2017-ben történt változásoknak megfelelően. Egyedülálló újdonsága, hogy egy ingyenes alkalmazást adunk mellé, mely segítségével a diákok további kiegészítő anyagokhoz juthatnak.

Hogyan lehet használni?
Az első részben hasznos információkat gyűjtöttünk össze: az érettségi vizsga szabályait, a felkészüléssel kapcsolatos tippeket és trükköket.

A második részben 10 teljes tesztsor található, amelyekben az érettségi típusfeladatainak mindegyike többször is előfordul.

A harmadik rész a mintafeladatok megoldókulcsait tartalmazza, amelyek alapján a diákok ellenőrizhetik feladatmegoldásaikat és megtervezhetik, hogyan érdemes dolgozniuk, hogy értelmezzék az egyes részfeladatokat. Megtudhatják, mely válaszelemre hány pontot kaphatnak. Így jobb időbeosztással, azonos tudással is magasabb pontszámot érhetnek el. Könyvünk tanácsait követve és a gondosan összeválogatott feladatsorok mindegyikét megoldva az angol érettségi előtt álló diákok biztosak lehetnek benne, hogy nem éri őket meglepetés azon a májusi napon.

Leave Your Comment