Ép testben 2 lélek

2019-03-18   |   by admin

A könyv tartalma:

Babiczky-Pfliegel Dóra - Ép testben 2 lélek

Letöltés Ép testben 2 lélek könyvet pdf, epub és mobi

Ép testben 2 lélek.pdf
Ép testben 2 lélek.epub
Ép testben 2 lélek.mobi


A könyv részletei Ép testben 2 lélek

Töltse le az ingyenes PDF Ép testben 2 lélek fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ép testben 2 lélek PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ép testben 2 lélek (pdf, epub és mobi)

Ép testben 2 lélek leírása

PCO szindróma, inzulinrezisztencia, endometriózis – a teherbe esés nagy ellenségei.

Családot szeretnél? Isten hozott a családban. A jelszó: új élet, új étel. Az őrlődés helyett válaszd a teljes kiőrlést. És válaszd Babiczky-Pfliegel Dórát – “civilben” szakács és az Ízek és Érzések magazin gasztro-újságírója -, akit az anyaságért folytatott saját küzdelme inspirált ennek a könyvnek a megírására. Tanácsok és gyors receptek a petesejtektől az anyai sejtelmekig. Nem ígérjük, hogy minden könnyebb lesz. De megtermékenyülni, babát várni, szülni és táplálni biztosan.

Az Ép testben két lélek egy különleges szakácskönyv, gerincét a terhesség előtti és alatti problémák és kellemetlenségek adják. Adott téma körbejárása után étrendi ajánlás, hasznos házi praktikák nyújtanak megoldást az olvasónak. A receptek válogatott alapanyagokból, magas vitamin- és tápanyagtartalmú hozzávalókból készülnek, könnyen elkészíthetőek.

Nincs többé lehetetlen!

Leave Your Comment