Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van

2019-03-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Brock Yates - Enzo Ferrari - A birodalom, és ami mögötte van

Letöltés Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van könyvet pdf, epub és mobi

Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van.pdf
Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van.epub
Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van.mobi


A könyv részletei Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van

Töltse le az ingyenes PDF Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van (pdf, epub és mobi)

Enzo Ferrari – A birodalom, és ami mögötte van leírása

Zsarnok? Zseni? Vagy csak zseniális üzletember? Végre kezünkben tarthatjuk az első minden részletre kiterjedő és valóban alapos kutatómunka nyomán készült életrajzot a 20. század egyik legbefolyásosabb, legtitokzatosabb szereplőjéről – Enzo Ferrariról.
Brock Yates bebocsátást nyert Ferrari legbelső köreibe, és mindent felfed előttünk: törvénytelen fiával ápolt furcsa kapcsolatától egészen a briliáns marketingfogásokig, melyek világszerte híressé tették a nevét. Ez a fordulatos, élvezetes, botrányos és informatív olvasmány minden tekintetben felér figyelemre méltó alanyához, Enzo Ferrarihoz.

A kötet alapján készülő film Michael Mann rendezésében Hugh Jackman és Noomi Rapace főszereplésével 2019-től látható a mozikban.

Leave Your Comment