Enshadowed – Árnyék mélyén

2019-07-26   |   by admin

A könyv tartalma:

Kelly Creagh - Enshadowed - Árnyék mélyén

Letöltés Enshadowed – Árnyék mélyén könyvet pdf, epub és mobi

Enshadowed – Árnyék mélyén.pdf
Enshadowed – Árnyék mélyén.epub
Enshadowed – Árnyék mélyén.mobi


A könyv részletei Enshadowed – Árnyék mélyén

Töltse le az ingyenes PDF Enshadowed – Árnyék mélyén fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Enshadowed – Árnyék mélyén PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Enshadowed – Árnyék mélyén (pdf, epub és mobi)

Enshadowed – Árnyék mélyén leírása

Varen Netherst foglyul ejtette egy veszedelmes álomvilág – egy alattomos és sivár világ, ahol Edgar Allan Poe rémtörténetei kelnek életre. A fiút egyedül Isobel Lanley mentheti meg, akit szintén furcsa látomások és Varen teremtményeivel terhes rémálmok gyötörnek.Isobel egyetlen reménye a baltimore-i temető. E helyen Poe születésének minden évfordulóján kora reggel egy titokzatos idegen, a „Poe-köszöntő” teszi tiszteletét a legendás költő sírjánál. Csak ő ismeri az átjárót a két világ – álom és valóság – között.

Isobelre azonban hatalmas veszély leselkedik. Egy fehér lepelbe burkolózó, gonosz, ősi szellem les rá, aki el akarja őt szakítani Varentől.

Amikor Isobel végre rátalál Varenra, rájön, hogy ő már nem az a csöndes, álmodozó fiú, aki valaha rabul ejtette a szívét, hanem egy sötét erő, hatalmas és ellenséges.

Vajon Isobel egyetlen szerelme lesz a legádázabb ellensége is?

Leave Your Comment