Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés

2019-03-27   |   by admin

A könyv tartalma:

Kelly Creagh - Enshadowed - Árnyék mélyén - Nevermore - Soha már 2. - kemény kötés

Letöltés Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés könyvet pdf, epub és mobi

Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés.pdf
Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés.epub
Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés.mobi


A könyv részletei Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés

Töltse le az ingyenes PDF Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés (pdf, epub és mobi)

Enshadowed – Árnyék mélyén – Nevermore – Soha már 2. – kemény kötés leírása

Varen Netherst foglyul ejtette egy veszedelmes álomvilág – egy alattomos és sivár világ, ahol Edgar Allan Poe rémtörténetei kelnek életre. A fiút egyedül Isobel Lanley mentheti meg, akit szintén furcsa látomások és Varen teremtményeivel terhes rémálmok gyötörnek. Isobel egyetlen reménye a baltimore-i temető. E helyen Poe születésének minden évfordulóján kora reggel egy titokzatos idegen, a „Poe-köszöntő” teszi tiszteletét a legendás költő sírjánál. Csak ő ismeri az átjárót a két világ – álom és valóság – között.

Isobelre azonban hatalmas veszély leselkedik. Egy fehér lepelbe burkolózó, gonosz, ősi szellem les rá, aki el akarja őt szakítani Varentől.

Amikor Isobel végre rátalál Varenra, rájön, hogy ő már nem az a csöndes, álmodozó fiú, aki valaha rabul ejtette a szívét, hanem egy sötét erő, hatalmas és ellenséges.

Vajon Isobel egyetlen szerelme lesz a legádázabb ellensége is?

Leave Your Comment