English! The days of the week – A hét napjai

2019-07-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Geronimo Stilton - English! The days of the week - A hét napjai

Letöltés English! The days of the week – A hét napjai könyvet pdf, epub és mobi

English! The days of the week – A hét napjai.pdf
English! The days of the week – A hét napjai.epub
English! The days of the week – A hét napjai.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Gyermek és ifjúsági
  • 32 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789633574836
  • Cikkszám: 1024475
  • Nyelv: Magyar, Angol
  • Kiadás éve:

A könyv részletei English! The days of the week – A hét napjai

Töltse le az ingyenes PDF English! The days of the week – A hét napjai fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A English! The days of the week – A hét napjai PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés English! The days of the week – A hét napjai (pdf, epub és mobi)

English! The days of the week – A hét napjai leírása

Hogy kicsoda Geronimo Stilton?Hát nem ismertek? A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában igencsak híres vagyok ám! Akarjátok tudni, hogy miért? Mert rengeteg mulatságos történetet írtam, amik könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… igazán bajuszemelő történetek, szavamra!Ezúttal is fantasztikus kalandok várnak rátok, ugyanis készítettem nektek egy igazán extraegeres angolkönyvet, sőt egy egész sorozatot, rengeteg szóval, képpel és játékkal. Meglátjátok, milyen könnyű lesz a nyelvtanulás, rágcsáló becsületszavamra mondom!
The Days of the Week – A hét napjaiEbben a kötetben Pandorával és Benjaminnal együtt elmehettek az iskolába. Beülhettek velük az órákra, és megismerhetitek Osztályvigyázz Otília tanító nénit. A gyerekekkel együtt megtanuljátok, hogy mondják a hét napjait angolul, sőt, azt is megtudhatjátok, hogy mi Benjamin és Pandora kedvenc tantárgya!

Leave Your Comment