Én vagyok a kedvenc állatom

2019-08-09   |   by admin

A könyv tartalma:

Dolák-Saly Róbert - Én vagyok a kedvenc állatom

Letöltés Én vagyok a kedvenc állatom könyvet pdf, epub és mobi

Én vagyok a kedvenc állatom.pdf
Én vagyok a kedvenc állatom.epub
Én vagyok a kedvenc állatom.mobi


  • Libri Könyvkiadó Kft
  • Szépirodalom
  • 118 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789633107065
  • Cikkszám: 1036824
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Én vagyok a kedvenc állatom

Töltse le az ingyenes PDF Én vagyok a kedvenc állatom fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Én vagyok a kedvenc állatom PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Én vagyok a kedvenc állatom (pdf, epub és mobi)

Én vagyok a kedvenc állatom leírása

Állok, ülök, fekszem, aztán
újra kicsit állok,
én vagyok a kutya, aki
boltok előtt várok.

,,Aki ilyeneket tud írni, az nemcsak a kutyákat imádja, de valószínűleg a macskákat is, és teljesen képzett etológus. Az efféle szakember az állatokat természetes környezetükben figyeli meg, és megfigyeléseiről pontos jegyzeteket készít. A fenti jegyzet a legszigorúbb szakmai kritériumoknak is megfelel. Viselkedését illetően a kutya áll, ül, fekszik, és hosszasan várakozik a bolt előtt, ezt minden kynológus tanúsíthatja. Ha belelapoznak a könyvbe, még számos hasonlóan fontos megfigyelésről olvashatnak, persze a macskákról is. 🙂
Gratulálok a Kollégának!” – Csányi Vilmos

A Madáretető, a Boborján és az Agyatlantisz, avagy az ember tragédia című nagysikerű kötetek szerzője most valami egészen újat ígér olvasóinak: ebben a gazdagon illusztrált verseskönyvben kutyák és macskák hangján mesél tökéletesen tökéletlen életünkről. A kutya- és cicasors önfeledt pillanataitól a gazdiért való aggódáson át a kedvencek lelkének legszőrösebb, önmarcangoló szféráiba jutunk. Az állati olvasnivaló kottákat is tartalmaz, hogy együtt énekelhessünk kedvenceinkkel, hisz:
A kutya is ember,
Csak beszélni nem mer,
Mer’ fél, hogy a gazda
Majd jól leugatja kevesebb

Leave Your Comment