Én, a megbélyegzett

2019-05-10   |   by admin

A könyv tartalma:

Kneszl Beáta Carmen - Én, a megbélyegzett

Letöltés Én, a megbélyegzett könyvet pdf, epub és mobi

Én, a megbélyegzett.pdf
Én, a megbélyegzett.epub
Én, a megbélyegzett.mobi


  • Figyelem Kiadó
  • 336 oldal
  • Kötés: puha
  • ISBN: 9786155596704
  • Cikkszám: 1051747
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Én, a megbélyegzett

Töltse le az ingyenes PDF Én, a megbélyegzett fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Én, a megbélyegzett PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Én, a megbélyegzett (pdf, epub és mobi)

Én, a megbélyegzett leírása

*** Havas Henrik ajánlásával

Mindenkinek van takargatnivalója! Neked mi?

Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte.

Február 4-én önszántamból bevonultam a pszichiátriára. Ha nem tettem volna, akkor vagy magamban, vagy a környezetemben tettem volna kárt. Akkor még nem is sejtettem, hogy az öngyilkossági kísérletek, a tehetetlenség, az élhetetlenség, a kínzó lelki gyötrelmek miből fakadnak. A közvetlen környezetem, de még az avatott szemek is egészséges embernek tartottak.

A pszichiáterem szerint, aki a kórházban a kezelőorvosom is volt, a Borderline személyiségzavarnak nincsenek „külsérelmi nyomai”. Sőt az orvostudomány jelenlegi állása szerint az egyik legbonyolultabb és legkiismerhetetlenebb mentális betegség. A világon több mint 140 millió embert érint! A terápia alatt mellesleg halálosan beleszerettem a pszichiáterembe. A jelek pedig arra utaltak, hogy ő is hasonlóan érez irántam.

Kneszl Beáta Carmen regénye egy olyan humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás, amelyet nem lehet szó nélkül hagyni. Irreális élethelyzetekből derül ki, hogy milyen nehéz élete van azoknak, akik ebben a betegségben szenvednek. Ezek alapján az olvasó joggal hiheti, hogy a leírtak a fantázia szüleményei.  Pedig nem! A regény minden egyes szava igaz.

Leave Your Comment