Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak

2019-07-30   |   by admin

A könyv tartalma:

Kolozsi Angéla - Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak

Letöltés Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak könyvet pdf, epub és mobi

Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak.pdf
Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak.epub
Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak.mobi


  • Pozsonyi Pagony Kft.
  • Gyermek és ifjúsági
  • 120 oldal
  • Kötés: keménytáblás, cérnafűzött
  • ISBN: 9786155441660
  • Cikkszám: 1024396
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak

Töltse le az ingyenes PDF Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak (pdf, epub és mobi)

Emília és az angyal, akit Körmöczi Györgynek hívnak leírása

Körmöczi György különleges angyal: kicsit borostás, idősödik, nem különösebben érzelgős, sőt, némiképp önző. Néha nem is figyel eléggé a védencére, és olyankor mindketten bajba keverednek. A testetlen állapot nem neki való, mert szereti az ízeket, szagokat. De egyvalamiben ngyalabb bármilyen angyalnál: szeret élni, és érti, hogy az emberek mit szeretnek az életben.
Védence, Emília, kisiskolás. Sokban hasonlít védőangyalára: imádja az ízeket, szagokat, színeket. Szeret bámészkodni, ábrándozni, gyönyörűen rajzol. Persze ő is sokszor bajba kerül és mivel Körmöczi nem mindig figyel oda, nem lehet tudni, hogy ki húzza ki majd a másikat a bajból… Amikor az angyal szemszögéből látjuk Emília mindennapi problémáit beilleszkedés az osztályba, betegség, konfliktus a kistestvérrel sokszor kapunk olyan válaszokat, amelyek a problémát nem akarják lekicsinyelni, de nem is akarják megszüntetni. El kell fogadjuk, hogy ezek a konfliktusok az élet részei, és a legfontosabb: hogy kiálljuk őket, és ne legyünk közben egyedül. Az angyal fő feladata ez: hogy védence ne legyen egyedül.

Leave Your Comment