Emberkísérletek a náci haláltáborokban

2019-04-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Kirády Attila - Emberkísérletek a náci haláltáborokban

Letöltés Emberkísérletek a náci haláltáborokban könyvet pdf, epub és mobi

Emberkísérletek a náci haláltáborokban.pdf
Emberkísérletek a náci haláltáborokban.epub
Emberkísérletek a náci haláltáborokban.mobi


  • Alexandra kiadó
  • Történelmi
  • 280 oldal
  • Kötés: ragasztókötés
  • ISBN: 9789633709245
  • Cikkszám: 1044780
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Emberkísérletek a náci haláltáborokban

Töltse le az ingyenes PDF Emberkísérletek a náci haláltáborokban fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Emberkísérletek a náci haláltáborokban PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Emberkísérletek a náci haláltáborokban (pdf, epub és mobi)

Emberkísérletek a náci haláltáborokban leírása

“A zsidó halálának előidézése után – fejének sértetlennek kell maradnia – az orvos elválasztja a fejet a törzstől, és konzerválófolyadékba ágyazva, külön erre a célra készített és jól zárható bádogtartályban a rendeltetési helyre küldi. A fényképfelvételek, a mérés és a fej, s végül a koponya egyéb adatai alapján azután most már megkezdhetik a faji hovatartozandóságra, a koponya alakjának patologikus jelenségeire, az agy formájára és nagyságára, valamint sok másra vonatkozó összehasonlító anatómiai kutatásokat.” (Részlet dr. August Hirdt professzor, a strasbourgi egyetem anatómiai tanszéke tanárának jelentéséből)
Az “Emberkísérletek” bővített kiadásában újabb részleteket olvashatunk a náci haláltáborokban folyó kegyetlen orvosi kísérletekről, a II. világháború alatt létesített titkos japán “kutatási központokban” zajló vizsgálatokról, a CIA manipulációs programjairól, a tudományosság álcája alatt végzett rasszista kísérleti projektekről.Az “Emberkísérletek” a XX. század elhallgatott krónikája.
Fertőzések a legkülönfélébb kórokozókkal, baktériumokkal és vírusokkal. Felesleges operációk: amputációk, az ivarszervek – petefészek, herék – eltávolítása, különböző beavatkozások az emésztő- és kiválasztó szerveken – gyomron, májon, vesén -, szakszerűtlenül elvégzett agyműtétek, fagyasztások, gyógyszertesztek. Szemtanúk és túlélők megrázó vallomásai a haláltáborokban folytatott elképesztő orvosi kísérletekről. Interjúk az áldozatokkal, akik soha nem önként jelentkeztek a kísérletekre, annak ellenére, hogy mit mondtak vagy írtak alá megkínzatásuk előtt. A túlélők közül néhányan nem hallgatnak tovább. Megdöbbentő beszámolók a tudomány nevében elkövetett “álorvosi” kísérletekről. A vallomásokat periratok, jegyzőkönyvek, korabeli dokumentumok teszik még hitelesebbé.
Hatodik kiadás, összesen több mint 15 000 eladott példány.

Leave Your Comment