Elveszve – Aranykör 1

2019-08-20   |   by admin

A könyv tartalma:

Hidasi Judit - Elveszve - Aranykör 1

Letöltés Elveszve – Aranykör 1 könyvet pdf, epub és mobi

Elveszve – Aranykör 1.pdf
Elveszve – Aranykör 1.epub
Elveszve – Aranykör 1.mobi


  • Álomgyár Kiadó
  • Szórakoztató irodalom
  • 336 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155875366
  • Cikkszám: 1064697
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Elveszve – Aranykör 1

Töltse le az ingyenes PDF Elveszve – Aranykör 1 fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Elveszve – Aranykör 1 PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Elveszve – Aranykör 1 (pdf, epub és mobi)

Elveszve – Aranykör 1 leírása

Létezik rosszabb rémálom egy szülő számára, mint a gyermeke elrablása?

Dóra élete teljes és boldog volt. Szerető család vette körül, karrierje felfelé ívelt, minden tökéletes volt, amíg el nem rabolták kétéves kisfiát a játszótérről. Minden kártyavárként dől össze benne és körülötte.

 

Őrült hajszába kezd és semmi más nem számít már neki, csak hogy megtalálja a fiát. Egy tapasztalt nyomozó, Puskás András és két számítógépes zseni tinédzser lesz segítségére. Az idő előrehaladtával a szálak sehova nem vezetnek, a nyomok kihűlnek, mígnem két év múlva ugyanonnan, ugyanúgy el nem tűnik egy másik gyermek is.

A nyomozás új lendületet kap és kontinenseken át vezet egy szörnyű és váratlan végkifejletig. Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem a fia elrablása lesz Dóra legsúlyosabb és legsötétebb megpróbáltatása. Mire lehet képes egy anya, hogy visszakapja gyermekét?

 

Hidasi Judit, a nagy sikerű Gondolatmappa című könyv szerzője ezúttal egy anya lelkének mélységeibe vezet minket. Egy szívszorító és fordulatokkal teli történet arról, hogy milyen változásokhoz és tragédiákhoz képes egy szülő alkalmazkodni azért, hogy visszaszerezze a gyermekét.

Leave Your Comment