Elveszett kolónia

2019-05-22   |   by admin

A könyv tartalma:

Jack McDevitt - Elveszett kolónia

Letöltés Elveszett kolónia könyvet pdf, epub és mobi

Elveszett kolónia.pdf
Elveszett kolónia.epub
Elveszett kolónia.mobi


A könyv részletei Elveszett kolónia

Töltse le az ingyenes PDF Elveszett kolónia fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Elveszett kolónia PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Elveszett kolónia (pdf, epub és mobi)

Elveszett kolónia leírása

2688-ban két csillagközi űrhajó indult útnak, utasai a Föld orwelli teokráciája elől menekültek egy szebb új világba. Soha többé nem érkezett hír róluk.
Évezredekkel később Alex Benedict régiségkereskedőnek birtokába kerül egy csésze, amely a Keresőről származhat, az egyik űrhajóról, amely a szakadárokat vitte a fedélzetén. Mivel a megtalálóra vagyon és hírnév vár, Alex és asszisztense, Chase nyomozni kezdenek, és rá is bukkannak a sodródó hajóra… egy kihalt naprendszerben. Felfedezésük több kérdést vet föl, mint amennyit megválaszol, és ez veszedelmes kalandjuknak még csak a kezdete.

Jack McDevitt Nebula-díjas regénye, az Alex Benedict-sorozat harmadik kötete ismét lélegzetelállítóan keveri a krimi és az SF stílusjegyeit, páratlan koktélját adva kalandoknak, rejtélyeknek és idegen világoknak.

,,Ez a regény sokat ígér, és még többet vált valóra. Háttere pedig maga a galaxis.”
– Publishers Weekly

,,A szerzőt joggal hasonlítják Arthur C. Clarke-hoz, ezúttal is grandiózus látomással szolgál az emberiség jövőjéről a csillagok között. Mégsem feledkezik el közben a hihetően megformált szereplőkről sem.”
– Booklist

,,Egy regény tele Nagy Ötletekkel.”
– SF Site

Leave Your Comment