Eltűnt férjek galériája

2019-07-15   |   by admin

A könyv tartalma:

Natasha Solomons - Eltűnt férjek galériája

Letöltés Eltűnt férjek galériája könyvet pdf, epub és mobi

Eltűnt férjek galériája.pdf
Eltűnt férjek galériája.epub
Eltűnt férjek galériája.mobi


  • I.P.C. Könyvek
  • Erotikus
  • 416 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9789636354794
  • Cikkszám: 1036839
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Eltűnt férjek galériája

Töltse le az ingyenes PDF Eltűnt férjek galériája fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Eltűnt férjek galériája PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Eltűnt férjek galériája (pdf, epub és mobi)

Eltűnt férjek galériája leírása

“Zseniális regény humorral és empátiával átitatva. A kedvenc könyve lesz.” – Sue Leonard, Irish Examiner
A világ már a szexuális forradalom küszöbén áll, de Juliet Montague, akinek évekkel ezelőtt eltűnt a férje, egy zárt zsidó közösségben él – ahol csak a férfi válhat el a nőtől -, ezért ő most mindössze egy élő özvegy, egy láthatatlan aguna. Juliet harmincadik születésnapján azonban minden megváltozik. Egy gazdag fiatal festőművész portrét készít róla, és a nőt végképp elönti a vágy, hogy megvalósítsa önmagát, így belép az általa olyannyira imádott művészetek világába. Az őt addig kordában tartó zsidó közösség rosszallása ellenére teljesen megváltoztatja az életét, galériát nyit Londonban, hogy kivételes képi látásmódja révén egy új világot teremtsen magának és gyermekeinek.
A láthatatlan Julietből ragyogó, elismert nő válik, aki a sikerek mellett megismeri az életre szóló szerelem csodáját, minden örömét és búját is.
“Elbűvölő történet arról, hogyan kerekedhetünk felül a környezetünk, és a saját magunk állította korlátainkon. Egy nő, aki a körülötte élőknek már egyáltalán nem számít, kitör sivár hétköznapjaiból, és megragadja az élet adta lehetőséget. A szerző egy szívet melengető, szenvedéllyel teli világot alkotott nekünk.” – The Times
“Magával ragadó olvasmány, és egyben szokatlan érzelmi utazás egy nőről, akinek minden életszakaszát megörökítette egy-egy portré” – Daily Mail

Leave Your Comment