Éltem, mint más három!

2019-02-21   |   by admin

A könyv tartalma:

Bartha András - Éltem, mint más három!

Letöltés Éltem, mint más három! könyvet pdf, epub és mobi

Éltem, mint más három!.pdf
Éltem, mint más három!.epub
Éltem, mint más három!.mobi


  • Nyolcvannyolc Kft.
  • Életrajz
  • 253 oldal
  • Kötés: keménytáblás
  • ISBN: 9789631264692
  • Cikkszám: 1052500
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Éltem, mint más három!

Töltse le az ingyenes PDF Éltem, mint más három! fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Éltem, mint más három! PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Éltem, mint más három! (pdf, epub és mobi)

Éltem, mint más három! leírása

Bartha András sokrétűen élő és sok mindent magas fokon űző ember. Regényalak lehetne, hiszen tele van világirodalmi remekek sikertörténeteivel: Maupassant szépfiújának karrierjétől kezdve Bohumil Hrabal kifutófiújának felemelkedéséig, aki végül szállodatulajdonos lett az Őfelsége pincére voltam című könyvében. Na és dr. Bartha András? Mit is mondhatnék róla!

Az ő esetében nincs szükség a fantáziára, elég ha csak az általa elmondott tényeket ismertetjük, melyeket e könyvben lejegyeztem . Bartha Andrásról, aki az Astoria Szálló pincértanulójából reformévben végzett közgazdász, a magyar húsipar legmeghatározóbb cégeinek vezetője, majd az Aranypók vállalat felszámolója, vezére, tulajdonosa lett! Mellesleg írt egy botrányos sikerkönyvet a nők elsárkányosodásáról, egy reklámfilm ihletőjeként Cannesban díjazták. Zseniális üzletember, neki köszönhetjük a rendszerváltás időszakának erotikus pikantériáját, az Aranypókos tangabugyis óriásposztereket, amelyekkel kitapétázták Budapestet.
Festett, szobrokat faragott, sms-verseket írt. Lovakat tartott, folfozik, hajóval, repülővel bejárta a világot. Ha szükséges, leereszkedik a Grand Kanyon aljára is!
Mert úgy élt, s él, mint három másik!
Varga Attila
Újságíró

Leave Your Comment