Ellentétpárok

2019-07-11   |   by admin

A könyv tartalma:

Jesús López Pastor - Ellentétpárok

Letöltés Ellentétpárok könyvet pdf, epub és mobi

Ellentétpárok.pdf
Ellentétpárok.epub
Ellentétpárok.mobi


A könyv részletei Ellentétpárok

Töltse le az ingyenes PDF Ellentétpárok fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Ellentétpárok PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Ellentétpárok (pdf, epub és mobi)

Ellentétpárok leírása

A sorozat segítségével a könyvet forgatva a gyerekek megtanulhatják első szavaikat.
A “Forgasd és játssz!” – sorozattal könnyedén segíthetünk gyermekünknek az állatnevek elsajátításában, miközben azok olvasásával és írásával is megbarátkozhat.
A bájos illusztrációk a maguk egyszerűségével, a gyermek érdeklődését felkeltve mutatják be a hozzá közel álló állatokat, valamint azok nevének kis- és nagybetűs írásmódját.
A könyvecske talpazata megkönnyíti a szülők és a gyerekek közti interaktív játékot. Amint a kicsi megismerkedett az állatokkal, már önállóan is képes lesz játszani.

Leave Your Comment