Élet az élet után

2019-02-18   |   by admin

A könyv tartalma:

R. Kárpáti Péter - Élet az élet után

Letöltés Élet az élet után könyvet pdf, epub és mobi

Élet az élet után.pdf
Élet az élet után.epub
Élet az élet után.mobi


A könyv részletei Élet az élet után

Töltse le az ingyenes PDF Élet az élet után fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Élet az élet után PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Élet az élet után (pdf, epub és mobi)

Élet az élet után leírása

Beszélgetés hazai szakértőkkel, ismert személyiségekkel és átélőkkel − pro és kontra.

A halállal kapcsolatban nem csupán az életből való távozás tudata nehéz, de legalább annyira fájó a szeretetkapcsolatok visszavonhatatlan szétszakadása. De elgondolkoztunk-e valaha azon, hogy eltávozott szerettünk lelke, lénye tovább él-e, és ha igen, vajon mi történik vele?
A halál vajon a mindenkori létezésünk végét jelenti? Vagy csupán a Földön eltöltött életünk fájó záróakkordja?
A korábban tabuként kezelt témában egyre gyakrabban látnak napvilágot beszámolók, kutatási eredmények, zavarba ejtő tapasztalatok. Óhatatlanul felmerül a kérdés, hogy van-e élet a halál után?

„A kötet azért jött létre, hogy a lehető legtárgyszerűbben bemutassa mindazt, amit a halál közeli élmények jelenségköréről most, a 21. század elején tudni lehet. Nem célunk a halál utáni bárminemű létezés tagadása, igazolása, megkérdőjelezése, vagy misztifikálása.
Mivel Magyarországon viszonylag kevés hiteles forrás érhető el e sokakat érdeklő és vitatott témakörben, úgy gondoltam, érdemes lenne utánanézni és közzétenni a lehető legtöbb ismeretet a halálközeli élmények jelenségköréről.
A filmsorozatban és az abból készült jelen kötetben igyekeztem objektíven bemutatni mindazt a tényanyagot, ami a legújabb tudományos magyarázatok, kutatási eredmények ismertetése mellett a magyarországi átélők eseteivel, orvostudományi és vallási szakértők véleményével, valamint ismert és szakmájukban elismert közéleti szereplők gondolataival bővítheti ismereteinket.
Az ország különböző pontjain forgatva meglepő felismerés volt számomra, hogy lényegesen többen vannak ma Magyarországon azok, akik saját tapasztalattal rendelkeznek e témában, mint azt korábban feltételeztem.
A film forog tovább. Célom, hogy a halálközeli élmények magyar ajkú átélőinek történeteit közreadva minél több ismeretet szerezhessenek az érdeklődők ebben a kissé még ma is tabuként kezelt témakörben.” (R. Kárpáti Péter)

A kötetben megszólalnak: 

dr. Bárdos György neurobiológus professzor  Benkő László zenész  dr. Garamvölgyi László igazgató, Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács  Jókai Anna író  dr. Keller Éva igazgató, Igazságügyi Orvostani Intézet  Molnár Piroska színművész  dr. Papp Lajos szívsebész  Paulinyi Tamás író, PSZI-kutató  Réz András esztéta  dr. Székely László szívsebész  dr. Szűcs Ferenc teológus professzor  Vágó István, a Szkeptikus Társaság volt elnöke  dr. Vekerdy Tamás pszichológus…

… és az átélők.

Leave Your Comment