Élet az élet után

2019-08-12   |   by admin

A könyv tartalma:

Theresa Caputo - Élet az élet után

Letöltés Élet az élet után könyvet pdf, epub és mobi

Élet az élet után.pdf
Élet az élet után.epub
Élet az élet után.mobi


  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Ezotéria
  • 276 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786155418877
  • Cikkszám: 1021877
  • Nyelv: Magyar
  • Kiadás éve:

A könyv részletei Élet az élet után

Töltse le az ingyenes PDF Élet az élet után fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Élet az élet után PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Élet az élet után (pdf, epub és mobi)

Élet az élet után leírása

Theresa Caputo, a nagysikerű amerikai tévéshow, a Született médium sztárja különleges utazásra invitál bennünket, hogy mi is megtapasztalhassuk hátborzongató élményeit, és megtudjuk, milyen érzés kapcsolatot teremteni a túlvilággal. Theresa négyéves korában vette fel először a kapcsolatot Szellemmel, de csak harminchárom éves korában tudta elfogadni különleges adottságot. A túlvilággal kapcsolatba lépve közvetíteni kezdte a Szellem üzeneteit, és arra használja rendkívüli képességét, hogy enyhítsen szeretteink elvesztése felett érzett fájdalmunkon.
Theresa egyik legfontosabb célja, hogy megértsük: az élet több mint a hétköznapi, fizikai világ. Tudatosítanunk kell magunkban: elhunyt szertteink biztonságra és nyugalomra találtak, és továbbra is velünk vannak, csak más módon. Vigyáznak ránk, szeretnek minket és segítenek bennünket a túlvilágról.
A személyes történeteket, lenyűgöző anekdotákat és lélegzetelállító szeánszokat megidéző Élet az élet után betekintést enged Theresa médiumként végzett munkájának mindennapjaiba, és közben megtudhatjuk, mi történik a lelkünkkel, ha meghalunk, mit akarnak tudomásunkra hozni az elhyuntak, miért fontos a pozitív élet, és hogy miként teremthetünk mi magunk is kapcsolatot a Szellemmel.

Leave Your Comment