Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész

2019-07-24   |   by admin

A könyv tartalma:

Alan Bradley - Elég már az árnyakból! - Flavia de Luce rejtélyei 4. rész

Letöltés Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész könyvet pdf, epub és mobi

Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész.pdf
Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész.epub
Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész.mobi


A könyv részletei Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész

Töltse le az ingyenes PDF Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. Általában ez a könyv 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv Összegzés Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész (pdf, epub és mobi)

Elég már az árnyakból! – Flavia de Luce rejtélyei 4. rész leírása

Karácsony van, és Flavia de Luce a tizenegy éves kiskopó, a kémia megszállottja a laboratóriumába visszavonultan a Télapó csapdába ejtésén morfondírozik. Ám hamarosan megzavarja a patinás Luce-birtokra érkező filmes stáb, akik azért jönnek Buckshaw-ba, hogy a híres Phyllis Wyvern főszereplésével filmet forgassanak.
A színésznő meglepően kedvesen viselkedik a magányos Flaviával, kárpótolja nővérei gonoszságáért. Sőt, nagylelkűen még egy Romeo és Júlia előadást is elvállal. A tomboló hóvihar közepette Bishops Lacey minden lakója Buckshaw-ba igyekszik, hogy megnézze Wyvernt és partnerét. Amíg a közönség önfeledten szórakozik, az időjárás még zordabbra fordul, és a birtokot végleg elzárja a külvilágtól. Az ott rekedt emberek türelmesen várják a vihar végét, eközben rejtélyes családi titkokra is fény derül. De az este döbbenetes végkifejletére senki nincs felkészülve: egy filmtekerccsel megfojtott színészre bukkannak.
Vajon az összegyűlt vendégek közül ki rendezte ezt a vérfagyasztó előadást? Ahogyan a vihar egyre jobban tombol, s ahogyan a gyanúsítottak köre fokozatosan bővül, Flavia számára mégis egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ki a gyilkos.

Mint a hősnő, a regény is szúrós és meglepően vicces. Ugyanakkor teljesen megbabonáz. Egy új Sherlock Holmes születik.
The New York Times

A tizenegy éves Flavia bebizonyítja, hogy ő minden idők legkoraérettebb, legleleményesebb, és nos, szimplán a legveszélyesebb hősnője közel s távol.
Gonosztevők és nővérek, reszkessetek!
Amazon

Kiváló. A bizarr és a rejtélyes bámulatos elegyében Flavia sikeresen elboldogul a bűntények felnőtt világában, miközben kitér a gyermeki kelepcék elől is, amelyeket nővérei állítanak neki.
Publishers Weekly

Felszabadító újra tizenegynek lenni, és összebarátkozni az ellenállhatatlan csodagyerekkel, Flavia de Luce-szal. Egy elragadó játék az 1950-es évek Angliájában, melynek kulcsfigurája a világ legszellemesebb és legjavíthatatlanabb ifjú kémikusa.
Kirkus Reviews

Ez a könyv több mint egy élvezetes detektívregény. Egy hihetetlen humorral átitatott, imádnivaló karakterekkel teletűzdelt, fondorlatban gazdag történet.
Booklist

Leave Your Comment